Grillsäsong

Grillsäsong

Snart är årets grillsäsong verkligen här. Då gäller det att vara förberedd att ha alla attiraljer. Grill (ja, det är en förutsättning), förkläde, verktyg och givetvis ett effektivt sätt att tända grillen. I denna korta artikel beskriver vi de hetaste trender inför grillsäsongen 2022. Det här behöver du:

1. En bra grill - Ja, och här finns det definitvt olika åsikter. Några tycker kolgrill är bäst och några tycker att gasol är snäppet bättre. Här kan du läsa en utvärdering:


https://xn--alltomtrdgrdar-dibs.se/basta-grillen/

2. Vektyg. Ja, ska du grilla fisk räcker det ju inte bara med en enkel tång, nä då behöver du lite mer. Här kan du läsa om vilka grilltillbehöver du behöver för att grilla som ett proffs:


https://bluegaz.se/produkt-kategori/grilltillbehor/ 

3. Klädsel - En äkta grillare har alltid ett snyggt och stligt förkläde. Det kan givetvis kompletteras med andra assecoarer, tex en keps om solen ligger på. Varför inte en keps med grillmotiv på?

https://www.fancyfrank.com/collections/apron

4. Utekök - Javisst, alla vill ha ett utekök, helst med rinnande vatten och diskho. Här finns det allt möjligt i olika smaker och prisklasser. Spana in det här innan du köper:


https://www.bygghemma.se/tradgard-och-utemiljo/grillar/utekok/?gclid=CjwKCAjw9LSSBhBsEiwAKtf0n-tHvt18eb7ilyGxAeAhAgjV-wjNj-NXVzjnRK6VgWpPLbLOUsJhlxoCqqcQAvD_BwE

Kram till er alla.

Back to blog