Vårens inredningstips

Vårens inredningstips

Frank visar vårens inredningstrender. Här är de hetaste köpen att satsa på som sätter stilen perfekt.

De trendiga Färgerna i vårens Inredning är allt från neutrala och jordnära färger till starka färger i blått, grönt och lila till pastellfärger.

Spana in denna härliga handvävda matta i bomull med tuftat mönster i neutral färg som ger en mjuk och soft känsla. 


Läs mer och köp den här.

Formerna i inredningen är en blandning av olika träslag och former från glas och metall, återbruk till vintage. Spana gärna in detta häftiga runda soffbord med breda ben i trä från Åhléns.

Läs mer och köp det här.

Ett enkelt sätt att förnya ditt hem är att byta ut dina kuddar eller kuddfodral för att skapa en helt ny look i ditt hem eller i sommarhuset.

Kuddfodral från H&M HOME i mjuk, vävd kvalitet av lin och bomull. Du hittar det här.


Kudde från BY ON

Kudde med organiskt mönster är också poppis. Köp kudden här.

Måste såklart slå ett slag för Franks coola kuddar. Nedan en elegant kudde i mörkt uppiggande lila. Länk till Franks kuddar här. Det glädjer Frank som har mycket färger i sin inredning  att efter år av milda trendfärger i inredning att man nu äntligen ser att inredningsfärgerna mer och mer går åt det färgglada hållet.

Man behöver inte byta ut allt så hemmet blir en färgbomb utan det räcker med att punktmarkera med till exempel dessa fina ljushållare från ByON med en stilren design perfekt för alla hem, oavsett stil och smak. Finns i olika storlekar. Kombinera gärna med andra delar i serien och skapa din personliga look.

Köp den här.

 

Kram till er alla !

Back to blog